balti de pescuit

Vânzări și Donații

Am făcut recent inventarul și am descoperit câteva lucruri de care aș vrea sa scap. Pentru produsele aflate la vânzare, prețul include transportul standard prin curier (Fan Curier). Produsele pe care le donez se pot ridica personal sau le livrez prin curier cu plata transportului de către beneficiar.

Vandut. Vânzare: Lanseta EnergoTeam Black Fighter Match 3.90 – în stare foarte bună, utilizată la 2 partide. Bonus Waggler Benzar Green Match 16gr. + un waggler no-name.

Pret: 140 Lei (include transportul)


S-a vandut. Vânzare: Mulineta Okuma Carbonite 2 Match – în stare foarte bună, utilizată împreună cu lanseta de mai sus la 2 partide.

Preț: 95 Lei (include transportul)


Donație: Mulinete Cobra CB40, CB240 și CB 340 – utilizate însă în stare bună – se oferta gratuit, se platește doar transportul sau se ridică personal. S-au dat!


Donație: Lansetă Rainbow Spin 2.40, din 2 segmente cu acțiune 120-180gr. Lanseta este utilizată însă în stare bună – se oferta gratuit, se platește doar transportul sau se ridică personal. S-a dat!


Vânzare: Korum ITM XL Net & Chair Bag – în stare foarte bună, utilizată de câteva ori, însă prea mare pentru scaunul meu.

Preț: 140 Lei (include transportul)


 

Pentru detalii/întrebări pot fi contactat prin e-mail la pagina de contact, telefon/whatsapp: 0733108154 sau facebook

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.