Lacul Valea iazurilor - Candeasca Lakes

Valea Iazurilor – Candeasca Lakes

Complexul turistic „Valea Iazurilor” este situat in satul Candeasca, comuna Belciugatele la aproximativ 30km de Bucuresti. Ca parte a complexului, „Candeasca Lakes” este compusa din 4 bazine piscicole, din care pe 3 balti se poate practica pescuitul sportiv/recreativ iar 1 lac este folosite pentru crescatoria proprie.

Taxele pentru 2016 pe Candeasca Lakes 0 si 1 sunt de 80lei/12h, cu posibilitatea de a retine 7kg crap/cteno. Pe bazinul nr2 se practica exclusiv pescuitul in sistem C&R si, conform site-ului oficial, taxa este de 30lei/persoana.

Conditii de pescuit: Se poate pescui cu un numar de 4 lansete, fara bomba sau arici si se recomanda utilizarea juvelnicelor din material textil.

Deocamdata am fost o singura data in aceasta locatie insa voi reveni cu siguranta, odata cu perioada mai calda.

Valea Iazurilor este o destinatie frumoasa nu doar pentru pescuit, deoarece, complexul ofera si posibilitati de cazare la pensiune sau casutele de langa lac iar incinta complexului exista si un restaurant, o piscina, teren de sport si multe alte activitati pentru cei mari si mici. Accesul catre complex este bun in orice conditii de vreme.

Mai multe informatii se pot obtine pe Facebook: CandeascaLakes sau de pe site-ul www.valea-iazurilor.ro

 

 

sursa foto: Facebook.com/CandeascaLakes

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.