top balti de pescuit

Topul bălţilor de pescuit – 2016

Pentru că se apropie sfârşitul sezonului de pescuit şi nu voi mai vizita câte o baltă nouă la fiecare partidă, m-am gândit să fac un top personal al bălţilor de pescuit pe care le-am frecventat în 2016.

Ca o scurtă statistică, în perioada Martie – Octombrie 2016 am pescuit pe 25 de bălţi (şi o partidă pe Dunăre) un număr total de 30 de partide de pescuit. Din cauza timpului/programului de lucru, o partidă de pescuit, pentru mine, este de doar 12h şi asta numai în weekend (în medie, am reuşit să pescuiesc în fiecare Sâmbătă). Stilul de pescuit este exclusiv la Feeder, cu una sau 2 lansete, in funcţie de cum merge treaba pe baltă

Criteriile mele, care stau la baza acestui top, nu se bazeaza pe cantitatea de peste prinsa sau pe tariful bălţii. Primul criteriu prin care decid dacă revin sau nu la o baltă este Administratorul sau Paznicul cu care interacţionez la sosirea pe baltă, împreuna cu felul in care ma simt la o partidă de pescuit. Taxele nu sunt un criteriu punctabil pentru mine.

Nota: Felul in care mă simt la o partidă de pescuit poate fi influenţat de aspectul bălţii prin prezenţa mizeriei pe apă sau pe mal, de comportamentul personalului în timpul partidei, de regulament, de alţi pescari care frecventează acea baltă, dacă balta se pretează pescuitului la feeder sau nu ori de lipsa populaţiei piscicole. 

Topul Bălţilor pe care voi reveni in 2017 este:

  1. Balta Creaţa 3 (Bazinul Piscicol Creaţa3) : Personal de nota 10, m-am simţit foarte bine de fiecare data acolo, populaţie piscicolă foarte bună, clienţi fideli de calitate. Excelent pentru pescuit de Crap la Feeder.
  2. Balta Moara Vlăsiei 1 : Personal de nota 10, m-am simţit bine la pescuit acolo, populaţie piscicola foarte bună. O baltă bună pentru pescuit de Crap la Feeder.
  3. Sărulesti La Sălcii : Personal de nota 10, la sălcii m-am simţit cel mai bine, însă voi mai reveni şi în zonele Gurbăneşti sau  Polceşti. Exelent pentru pescuitul Plăticii la Feeder.
  4. Balta Cristian : Personal de nota 10, populaţie piscicolă foarte bună. Excelent pentru pescuitul de Crap şi Caras la Feeder sau Match. (balta este destul de mică)
  5. Lacul Periş : Personal de nota 10, populaţie piscicolă bună. O baltă pentru pescuitul Crapului şi Carasului la Feeder.
  6. Tâncăbeşti 2 : Personal de nota 10, populaţie piscicolă bună. O baltă pentru pescuitul Crapului şi Carasului la Feeder.
  7. Balta Solacolu : Personal de nota 10, populaţie piscicolă bună. O baltă pentru pescuitul Crapului şi Carasului la Feeder. Drumul de acces până la baltă este anevoios)

Acestea sunt bălţile pe care voi merge cel mai des începând cu 2017. În funcţie de împrejurări voi mai ajunge si pe bălţi noi, despre care o sa scriu la momentul respectiv.

[pi_ifg data_shortcodeid=’pi_ifg’ pi_image_ids=”NaN,4082,4034,4041,4015,4073″ pi_insert_urls=”https://www.baltipescuit.com/wp-content/uploads/balta-bitina-150×150.jpg,https://www.baltipescuit.com/wp-content/uploads/lacul-boteni-simetrie-150×150.jpg” pi_type=”custom” pi_style=”slideshow” pi_slideshow_limit=”20″ pi_maximun_width=”” pi_slideshow_autoplay=”” pi_slideshow_auto_height=”false” pi_slideshow_single_item=”0″ pi_slideshow_items=”5″ pi_slideshow_items_desktop=”5″ pi_slideshow_items_tablet=”2″ pi_slideshow_items_mobile=”2″ pi_tiled_gallery_limit=”20″ pi_rowheight=”120″ pi_maxrowheight=”200%” pi_fixedheight=”false” pi_lastrow=”nojustify” pi_showcaption=”true” pi_randomize=”false” pi_margin=”0″]

 

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.