Pescuit la Tancabesti

Lacul Tancabesti 2

Lacul Tancabesti 2 nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare, este vorba despre lacul care se vede din DN1, parte a complexului “Two Lakes Two Brothers Tancabesti”.  Complexul este compus din 2 lacuri, Tancabesti 1, destinat pescuitului sportiv de competitie si Tancabesti 2, primul lac de la DN1, destinat tuturor pescarilor. Lacul Tancabesti este o destinatie buna atat pentru pescuitul la spinning cat si pentru pescuitul la crap/somn sau stationar.

Taxa pe Tancabesti 2: pentru 12h de pescuit am platit 80 Lei, pentru rezervarea unui stand am platit  10 Lei. In taxa de 80 lei este inclusa retinerea unei cantitati de 5kg de peste (orice peste pasnic, nu doar crap). Se poate retine peste limita de 5kg doar contra cost, 20Lei kg.

Conditii de pescuit si impresii: Regulamentul si conditiile impuse sunt destul de stricte, insa, daca il respecti, nu vad nici o problema in a avea o partida de pescuit relaxanta pe Tancabesti. Desi am citit pe forumuri dedicate pescuitului la feeder ca balta nu ar fi potrivita unui asemenea stil de pescuit, am ales sa merg totusi cu feederele. Am pescuit cu 2 lansete, la una cu cosulet iar la cealalta cu method. Am folosit aceeasi momeala si nada la ambele lansete si a constat in: Groundbait Feeder de Scopex+vanilie, lichid de apa rece (csl), doua maini de pelete din faina de peste -2mm si o mana de pelete din cereale natural, ca nada de baza, toate de la CarpDiscount.

La carlig am testat 3 tipuri method pelet Benzar de scoica, usturoi si miere, popup-uri de ananas si 1016 de la senzor si doua tipuri de porumb dipuit de la senzor (scopex si anason). Momeala de succes a fost boaba de porumb dipuit in anason, o boaba pe fir de par cu spin. Metoda de succes a fost cea la cosulet, la care am adaugat porumb bonduelle, viermi si rame tocate.

Date de contact Complexul Tancabesti:

Site: http://tancabesti.ro/
Facebook: Complexul Two Lakes Two Brothers Tancabesti

 

Localizare Tancabesti 2:

 

Am scris doar despre Tancabesti 2 doarece nu am pescuit pe 1, detalii pentru Tancabesti 1 aflati pe site si facebook.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

One thought to “Lacul Tancabesti 2”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.