Pescuit la Tancabesti

Lacul Tancabesti 2

Actualizare 2020 pentru Lacul Tancabesti 2

De la publicarea articolului initial, in 2016, s-au schimbat unele lucruri pe Tancabesti 2. In primul rand a devenit o locatie din ce in ce mai preferata de pescarii de feeder, chiar au fost orgnizate si cateva concursuri de pescuit la feeder, iar in al 2-lea rand regulamentul si taxele au fost adaptate persoanelor care prefera pescuitul C&R, insa cu optiunea de achizitionare a pestelui capturat pentru persoanele care vor sa retina.

Modificarile importante din 2020 sunt:

 • Pescuitul pe malul cu drumul de acces este interzis, cu exceptia concursurilor organizate sau a teambuilding-urilor.
 • Prezenta online noua. Website: complexultancabesti.ro | Facebook: Lacul Tancabesti 2 | Telefon: 0766 056 759
 • Magazin de pescuit
 • Taxe C&R cu optiune de plata a mai multor partide sub forma de pachete si a pestelui per kg

***La fiecare partida de pescuit se poate retine nelimitat: platica, rosioara, babusca si oblete!

 


Lacul Tancabesti 2 nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare, este vorba despre lacul care se vede din DN1, parte a complexului „Two Lakes Two Brothers Tancabesti”.  Complexul este compus din 2 lacuri, Tancabesti 1, destinat pescuitului sportiv de competitie si Tancabesti 2, primul lac de la DN1, destinat tuturor pescarilor. Lacul Tancabesti este o destinatie buna atat pentru pescuitul la spinning cat si pentru pescuitul la crap/somn sau stationar.

Taxa pe Tancabesti 2: pentru 12h de pescuit am platit 80 Lei, pentru rezervarea unui stand am platit  10 Lei. In taxa de 80 lei este inclusa retinerea unei cantitati de 5kg de peste (orice peste pasnic, nu doar crap). Se poate retine peste limita de 5kg doar contra cost, 20Lei kg.

Conditii de pescuit si impresii: Regulamentul si conditiile impuse sunt destul de stricte, insa, daca il respecti, nu vad nici o problema in a avea o partida de pescuit relaxanta pe Tancabesti. Desi am citit pe forumuri dedicate pescuitului la feeder ca balta nu ar fi potrivita unui asemenea stil de pescuit, am ales sa merg totusi cu feederele. Am pescuit cu 2 lansete, la una cu cosulet iar la cealalta cu method. Am folosit aceeasi momeala si nada la ambele lansete si a constat in: Groundbait Feeder de Scopex+vanilie, lichid de apa rece (csl), doua maini de pelete din faina de peste -2mm si o mana de pelete din cereale natural, ca nada de baza, toate de la CarpDiscount.

La carlig am testat 3 tipuri method pelet Benzar de scoica, usturoi si miere, popup-uri de ananas si 1016 de la senzor si doua tipuri de porumb dipuit de la senzor (scopex si anason). Momeala de succes a fost boaba de porumb dipuit in anason, o boaba pe fir de par cu spin. Metoda de succes a fost cea la cosulet, la care am adaugat porumb bonduelle, viermi si rame tocate.

Date de contact Complexul Tancabesti:
Facebook: Complexul Two Lakes Two Brothers Tancabesti

 

Localizare Tancabesti 2:

 

Am scris doar despre Tancabesti 2 doarece nu am pescuit pe 1, detalii pentru Tancabesti 1 aflati pe site si facebook.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

4 thoughts to “Lacul Tancabesti 2”

 1. Balta este frumoasa dar lasă de dorit.platesti 60 balta 10 salteaua,doar dc vrei sa te distrezi sa prinzi peste si sa-i dai drumul pentru ca nu poti retine decat platica si rosioara.crap 17 lei pe lg dc vrei sa il iei acasa.caras 10 pe kg
  Platică la greu.

  1. Pai daca se prinde peste eu nu vad ca ar lasa de dorit aceasta balta. Decat sa mergi pe o balta care iti permite sa retii si sa nu prinzi …

  2. Pai si altfel cum sa pastram pestele in balti pentru a prinde si altii ? C&R este cea mai buna varianta la un pret decent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.