Pescuit pe Dunare la Gostinu

Pescuit la Dunare – zona Gostinu

Weekendul care a trecut am inaugurat primul permis de pescuit si prima partida de pescuit pe o apa salbatica. Locatia aleasa a fost pe masura unui novice, si anume plaja Gostinu.

Nu am pescuit chiar la plaja, ci la aproximativ 1km in aval. Dupa cum se vede si in poza de mai sus, am gasit o locatie numai buna pentru o zi caniculara, cu o temperatura de 38 de grade. Tantarii ne-au deranjat doar dimineata si dupa ora 16:00 (cand am si plecat) insa autanul si-a facut treaba relativ ok.

Fiind pentru prima data la Dunare, nu am cautat locul cu peste ci locul cu umbra 🙂 . Ca nada am folosit TTX, mamaliga si aroma de scoica.

Pentru ca ma documentasem inainte, am aflat ca in zona pestii care se prind cel mai des sunt platicile si carasii, am pescuit dupa aceste specii cu rame si viermi la carlig.

Spre norocul incepatorului, nu am plecat dezamagit de acolo, desi ma ateptam sa nu folosesc juvelnicul. Platicile au mancat viermi si porumb dulce de conserva.

Localizare:

Nu pun si harta aici pentru ca locatia se regaseste pe orice GPS google maps in care se introduce destinatia plaja Gostinu.

Drumul pana pe dig este foarte bun, portiunile de padure pot pune probleme, insa daca echipamentul este minimal se poate lasa masina la dig si cauta locul pe jos.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

2 thoughts to “Pescuit la Dunare – zona Gostinu”

  1. Foarte interesant ! Am sa urmaresc ! Am in buzunar P.G.-ul in fiecare an, dar din cauza ca nu am gasit un pescar , care sa imi arate si mie pescuitul pe dunare,, nu am pescuit pe dunare , de loc !

    1. Si pentru mine a fost prima iesire pe o apa salbatica. Nu am fost cu un pescar insa am urmarit filmarile lui Lucian Fiat de pe youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.