Pescarium Corbeanca

Pescarium Corbeanca – pescuit langa Bucuresti

Desi plecasem de acasa cu gandul sa merg la o balta de pescuit undeva in Lehliu, pentru ca vremea se anunta schimbatoare, m-am razgandit imediat ce am plecat de la magazinul de momeli  si am ales sa pescuiesc undeva mai aproape de casa. Pescarium Corbeanca este o balta de aprox. 22ha. situata in comuna Corbeanca la doar 15km. de Capitala. Balta este populata cu Cteno, Crap, Somn si Caras, ultima specie nu este insa foarte numeroasa si cam mofturoasa. Din cate am observat, capturile de Cteno si Somn sunt cele mai numeroase.

Pescarium Corbeanca dispune si de casute cu pontoane unde se pot face partide de peste 24h, pe baza de rezervare. Zona de dupa casute, pentru partide mai scurte de pescuit, este destul de lunga si nu necesita o rezervare prealabila. Locurile (fara casute) sunt dotate cu cos de gunoi, mese si bancute, amplasate la o distanta echitabila una de cealalta, pentru evitarea aglomeratiei intre pescari.

Regulamentul baltii permite retinerea unei cantitati de 5kg crap/cteno (intre 1 si 4kg/exemplar) la partida de 12h, care costa 100Lei. Pentru casute si partide de 24h am uitat sa intreb pretul, insa se poate lua legatura cu administratia prin site-ul lor sau pagina de facebook.

La aceasta partida de pescuit am folosit, fara succes, nada-groundbait de capsuni de la MG Carp, iar la carlig am incercat diverse momeli de la porumb uscat, popupuri, porumb dipuit, toate in diverse arome fructate sau usturoi/scoica. Voi reveni insa in aceasta locatie la o partida de cel putin 24h, pentru ca m-au incantat locurile de pescuit aflate in fata cabanutelor.

Locatia Pescarium Corbeanca:

Accesul este foarte bun in orice conditii meteo, pe asfalt pana la parcarea principala.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

0 thoughts to “Pescarium Corbeanca – pescuit langa Bucuresti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.