Magic Lake – Pescuit în Ardeal

Magic Lake se află la doar 27 km. de Brașov și cca. 10 km. de Sf. Gheorghe. Accesul la baltă se face pe asflat până în loc. Coșeni, iar apoi pe drum pietruit cca. 1km.

Balta are o suprafață de aprox. 12ha. și adâncimi variabile ce pot ajunge până la 14m. în unele locuri. Substratul bălții este unul în general tare, cu pietriș și puțin mâl în zonele cu stuf. Populația piscicolă este compusă din Crap, Cteno, Caras, Plătică, Șalău, Știucă și alti pești de talie mică.

Pe balta Magic Lake sunt amenajate 26 de standuri acoperite, dotate cu bănci, coș de gunoi și, inedit, câte o gaura săpată ce ține loc de „frigider” pentru depozitarea la rece a băuturilor.

Tariful si regulamentul pe Magic Lake

este de 30 Lei în sistem Catch & Release și 60 Lei cu optiune de reținere a peștelui. Cantitatea permisa de reținut este de 5kg din 2 de Crap și restul alte specii. Răpitorul nu se poate reține. Programul de pescuit pe timp de zi este de la 06:00 la 20:00 și se recomandă rezervarea locurilor din timp. În weekend standurile de ocupă aproape exclusiv cu rezervare. Pentru rezervare se plătește o taxa de 5 lei și este posibil sa nu aflați asta decât de aici sau direct pe baltă. Puteți opta și pentru cumpărarea unei cantități mai mari de Crap/Amur la prețul de 19 Lei/kg.

La partida de pe Macic Lake am pescuit cu o lanseta Feeder si una Piker, pe standul nr. 7 având in fața și în dreapta stuf. Distanta la care am pescuit cu feederul a fost de cca. 50-60m în față spre stuf (pe o zonă între 1 și 5m de stuf) iar cu pikerul am ales zona din dreapta față (ora 14) tot spre stuf.

Nada utilizată a fost groundbait Benzar mix Feeder, cu aroma de căpșuni și competition, pelete Benzar mix Fluo de 2 și 4mm. Ca momeală am utilizat diverse popup-uri și pelete iar momelile câștigătoare au fost porumbul de silicon cu aromă de căpșuni și peletele de 4mm Benzar fluo prins pe firul de păr cu inel de silicon.

Notă personală: Pe majoritatea standurilor înălțimea față de apa este destul de mare (2-3m) ceea ce poate face pescuitul la feeder destul de dificil, mai ales dacă bate vântul.

Localizare Magic Lake:

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.