Magazine de pescuit non-stop in Bucuresti

Magazine cu nada de pescuit Non-Stop in Bucuresti

Update: Vezi și impresiile după aproape 2 ani (2017) despre magazinele Non-Stop.

De obicei comand nada de la magazinele online insa nada vie o cumpar mereu de la magazine non-stop, chiar la plecare spre balta.

Pentru cei interesati, las aici o lista de magazine non stop pentru nada, in functie de iesirea din Bucuresti.

Magazin Non-Stop de nada Bucurestii Noi:

(daca mergeti spre Targoviste sau Prahova)

  • La Marian” – se afla pe b-dul Bucurestii Noi, la capatul parcului Bazilescu (pe partea opusa, click pentru harta). Magazinul este foarte bine aprovizionat, atat cu nada cat si cu scule si accesorii. Proprietarii sunt foarte de treaba, la orice ora din zi sau noapte. Program non-stop, preturi bune, mamaliga proaspata si viermi grasi. De aici cumpar cel mai des. Pe acelasi colt de strada cu La Marian, mai este un magazin bun cu nada.

Magazin Non-Stop de nada Ghencea:

(daca mergeti spre Bragadiru-Alexandria sau spre centura prin bd-ul Ghencea)

  • „Claumar” – magazinul non-stop este pe b-dul Ghencea, chiar langa magazinul mare Famous Brands, care apartine tot de Claumar. In zona mai este un magazin de nada, de la care nu am cumparat insa niciodata. La Claumar, nada vie se vinde doar in caserole mici de plastic si viermii sunt cam lesinati. In afara de nada vie, magazinul este foarte bine aprovizionat cu orice.

Magazin Non-Stop de nada sos. Giurgiului:

(daca mergeti spre Giurgiu)

  • „Baboieru” – pe sos. Giurgiului imediat dupa intersectia cu str. Luica (aproape de OMV). Este un magazin foarte bine aprovizionat, tot de aici puteti cumpara celebra mamaliga baboieru. Nada vie se vinde la masura si arata bine.

Magazin Non-Stop de nada sos. Oltenitei:

(daca mergeti spre Popesti-Leordeni – Oltenita)

  • In spatele pietei sudului, zona Big Berceni , cu intrare din str. Nitu Vasile, sunt cateva magazine de nada. Nu pot numi una in mod special, am cumparat de la fiecare cate ceva si sunt bine aprovizionati. Nada vie se vinde la masura si arata bine.

Magazine Non-Stop de nada Morarilor:

(daca mergeti spre Fundulea – Autostrada soarelui)

  • Magazinele de pe morarilor sunt destul de cunoscute. As vrea totusi sa notez ca, magazinele din intersectie cu Vergului sunt mai aprovizionate decat cel de  pe morarilor din zona depozitului de mobila.

 

Sigur ca exista mai multe magazine, am notat insa cele de la care ma aprovizionez eu, in functie de destinatia spre care merg la pescuit.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

3 thoughts to “Magazine cu nada de pescuit Non-Stop in Bucuresti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.