Magazine online de pescuit

Magazine cu articole de pescuit 2017

Știu că am mai scris două articole despre magazinele online și magazinele offline cu nadă și articole de pescuit, însă, după aproape 2 ani, cred că merită să notez schimbările pe care le-am observat la magazinele menționate în cele 2 articole.

Magazine online:

  • Un mare like pentru fisela.ro , marelepescar.ro și pescar-expert.ro, care au făcut ceva investiții pe parte de online și și-au adus site-urile la nivel de 2017. Ele arată și functionează foarte bine, sunt optimizate pentru mobil și au implementat plățile online. În privința Marelui Pescar m-am bucurat să văd că au renuțat la comanda minimă, iar la fisela transformarea a fost uriașă fața de vechiul site.
  • Claumar are un site ok, nimic nou în privința asta.
  • TotalFishing și pescuitlafeeder.ro au ramas în schimb la aceleași versiuni de website, inutilizabile de pe mobil.

Magazine cu articole de pescuit în București:

Anul acesta am vizitat doar două magazine de profil, nu știu dacă există schimbări la: Claumar, Piața Sudului – Big Berceni sau Baboieru, în schimb sunt unele schimbări în bine la magazinele de pe Morarilor și Bucureștii Noi.

  • Magazinul „La Marian„, de pe Bucureștii Noi, este în continuare bine aprovizionat, atât cu momeală vie cât și cu nadă, scule și accesorii. Singura modificare față de 2016 este diversitatea producătorilor disponibili și a nadelor pentru feeder.
  • În zona Morarilor – intersecție Vergului sunt însă modificări majore. Practic s-au inversat rolurile între magazinul de pe Morarilor, de lângă Tamos (Predator Fishing) și cele din inrersecția Vergului. Predator Fishing are acum un alt aranjament interior, spatiul mărit și o diversitate foarte mare de produse – atât scule cât și nadă sau momeală vie. Magazinele din intersecție s-au rărit iar la cele care au mai rămas nu am observat modificări față de 2016.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

One thought to “Magazine cu articole de pescuit 2017”

  1. Va recomand magazinul Predator Fishing găsiți o diversitate mare de nade și are un panou imens de cârlige. Fir Întins !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.