Lacul Sarulesti zona baraj Gurbanesti

Lacul Sarulesti zona baraj Gurbanesti

Actualizare 2018 – Lacul Sarulești – zona Gurbănești


Lacul Sarulesti – zona baraj Gurbanesti face parte din ansamblul de lacuri „Sarulesti” administrat de firma Raduta Lake. Lacul este impartit in 4 zone: Gurbanesti, La Salcii, Sandulita si Polcesti. Unele zone sunt destinate doar pescuitului sportiv, respectiv la organizarea de concursuri.

Taxa generala: 100 Lei 12/h – 4 lansete, retinere 5kg Crap / Caras si Platica fara limita. (Exista si optiunea de 50 lei/12h ptr. 2 lansete, fara retinere Crap)

Am pescuit cu 4 lansete si pana pe la pranz am insistat sa prind crap. Dupamiaza cand am vazut ca nu am succes, am schimbat monturile cu unele ptr caras (momitor cu 2 ace de 8) si am prins cea mai mare parte din captura totala de 11kg (Caras si Platica).

Nada si momeala folosita: Amix Anason + TTX si viermi pe carlig. La crap am incercat mai multe momeli si nade – porumb uscat, bonduelle, boilies iute, boilies dulce, saculet cu amestec seminte, pelete, groundbait capsuni etc.).

Detalii complete pentru regulamente pe lacurile Sarulesti se gasesc pe pagina de facebook

Localizare Sarulesti-Gurbanesti:

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

3 thoughts to “Lacul Sarulesti zona baraj Gurbanesti”

  1. Am fost astazi 24 august 2018 la Sarulesti-Gurbanesti dupa o pauza de 8 ani. Dezamagire TOTALA.Balta neingrijita: stuf netaiat si necuratat peste tot. Fundul baltii plin de vegetatie (multe agataturi). Si culmea nici macar o trasatura. Nici de platica si nici de caras. Ce sa mai vorbim de crap. Un gust amar. Si scump. Nu merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.