Lacul Peris – pescuit langa Bucuresti

Lacul Peris se afla la nici 40 de km de Bucuresti, in localitatea cu acelasi nume. Atentie, nu confundati Lacul Peris cu Hermes Peris, deoarece nu este vorba de aceeasi locatie.

Drumul este asfaltat chiar pana la intrarea pe lac, iar in jurul lacului este pietruit/batatorit, fara a pune probleme pe orice vreme.

Locurile de pescuit  sunt ingrijite, cu iarba tunsa in mod regulat si cosuri de gunoi amplasate in apropiere. Malul pe aproape toata suprafata lacului nu este inalt, accesul la apa fiind facil si suficient de lat pentru a parca masina si a monta un cort.

Taxele si regulamentul pe Lacul Peris sunt de 75 80 Lei/12h si 140 Lei/24h (actualizat 2017). Se pot retine 5 respectiv 9kg de peste in contravaloarea taxei. Mai multe detalii puteti citi pe lacul-peris.ro

La partida de pescuit de pe Lacul Peris am folosit 2 lansete feeder, pe una avand montura cu cosulet de 50gr iar pe cealalta un method feeder de 50gr.

La cosulet am folosit ca nada un amestec de 1kg groundbait Amix Crap/Caras + 1kg Amix Capsuna, ambele de la senzor, iar la method feeder am folosit micropelete de Black Halibut de la Benzar.

La carlig am folosit atat nada vie cat si plastice, momeala castigatoare la albitura mica fiind viermele (2 albi+1rosu pe carlig) iar la crap, la method cu pelete halibut, am avut succes la montura cu 1 popup Senzor 1016 echilibrat cu 1 boaba de porumb cu aroma de anason.

Localizare Lacul Peris

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

One thought to “Lacul Peris – pescuit langa Bucuresti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.