Lacul Boteni 1

Lacul Boteni 1 Simetrie

Lacul Boteni 1 Simetrie se află la cca. 40km. de Bucureşti, în judeţul Ialomiţa. Accesul spre Boteni 1 se face dinspre localitatea Lilieci de pe E85 (Bucureşti – Urziceni), pe un drum de beton până în Hagieşti, iar apoi pe drum pietruit pănă la intrarea pe lac. Drumul în jurul lacului este de pământ.

Populaţia piscicolă pe Lacul Boteni 1 este reprezentată în principal prin speciile Crap, Caras şi Şalau. Pescuitul se poate face de pe ambele maluri, locurile fiind bine delimitate, malul lat şi cu acces uşor la apă.

Taxele şi regulamentul pentru Lacul Boteni 1 le puteţi regăsi pe pagina lor de facebook sau aici. Eu am optat pentru pescuit de zi, cu 60Lei/12h .

La partida de pe Boteni 1 am folosit 2 feedere, pe unul având coşuleţ de 50gr. iar pe altul un method de 50gr. Nada folosită a fost TTX cu aromă de Căpşuni, pentru coşuleţ şi Pelete de 4mm cu aromă de căpşuni, pentru method, toate de la producătorul StarFish România. La cârlig am folosit diverse momeli ca: micropopup, porumb în conservă, porumb de silicon, viermi, râme şi paste mici fierte al dente şi date prin cânepă prăjită. Momelile cu succes au fost pastele şi orice momeală cu aromă de usturoi (porumb flotant, pufulete, popup)

Localizare Lacul Boteni 1 Simetrie

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.