lac 3 bratesti

Lacul 3 Bratesti

Lacul 3 Bratesti se afla la 15km. de Targoviste si la cca. 60km. de Bucuresti. Accesul se face din drumul national Bucuresti-Targoviste, in localitatea Bratesti (la trecere de pietoni din mijlocul satului exista indicator spe lac).

Drumul pana acolo se face integral pe asfalt, iar in jurul lacului pe drum de pamant.

Lacul 3 Bratesti are o suprafata de 100 hectare , avand o densitate mare de crap , cteno si caras . Cea mai mare adancime a lacului este in partea cu dale 6 m , adancimea medie a lacului fiind de 3 metrii , cu latime cuprinsa intre 400-600 m , si o lungime de peste 1 km.

Taxele si regulamentul pe Lacul 3 sunt de 20Lei/undita sau lanseta/12h, 100Lei/12h/5lansete si 130Lei/12h/5lansete + plantat. Informatii detaliate despre contact, regulament si taxe puteti obtine de pe site-ul lacul3.ro

Am fost pe acest lac la o partida foarte scurta (07:00 – 13:00) deoarece consider ca este un lac dificil pentru pescuitul la feeder. In zona in care am stat bradisul si vegetatia este prezenta pana la 20-30m de mal iar apa foarte mica pe aceeasi distanta.

Firul scufundator se agata mai mereu de bradis, trasaturile se distingeau foarte greu iar majoritatea drillurilor se finalizau cu pestele scapat la 20-30m de mal (probabil si lipsa de experienta pe o astfel de suprafata).

Lacul este ingrijit si populat cu Crap, Cteno si Caras. Pescarii care plantau cu navomodel sau barca proprie, la distanta mare, aveau si capturi frumoase.

Localizare Lac 3 Bratesti

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

3 thoughts to “Lacul 3 Bratesti”

 1. Locuiesc in Targoviste. Am pescuit un de putine ori pe acest lac. Cu ceva ani in urma, circa 6-7, balta era populata din abundenta. Se prindea de obicei crap, undeva pana in 3 kg, dar si caras. In ultimii ani balta a fost secata de mai multe ori si pestele scos spr vanzare. Chiar in toamna aceasta a avut loc o depopulare a lacului. Lucrul acesta este obisnuit pentru cei din zona, intrucat pe timpul iernii stim ca se scoate crapul din balta, dar problema este ca un am mai vazut sa se populeze primavara, in niciun caz asa cum se facea in altii ani.

  Daca veniti fara navomodel, e o balta e evitat. Suprafata lacului este extrem de mare, mai ales in comparatie cu nr de pesti din balta, ceea ce resulta intr. o densitate extrem de scazuta a pestelui.

  Pentru cei cu navomodel, dupa o nadire masiva undeva in larg, la circa 300 de m, exista sanse pentru o captura, da un mai mare de 8 kg. Cel putin nu am auzit
  sa se prinda mai mare.

  Cat despre pescuitul la caras, nici acesta nu a fost satisfacator in acest an.

  Prefer lacul vecin, lacul 2, pentru ca am vazut cand l’au popular in primavara cu crap si caras. Dar si pentru ca lacul acesta ascunde crapi si de 20 de kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.