Bălţi de Pescuit

Locuri de pescuit din România

Category: Unde am pescuit (Page 1 of 7)

Balta Bolțașu

Balta Bolțașu este situată la cca. 20km. de București, între localitățile Stefănești si Afumați (Ilfov). Accesul la baltă se face direct din drumul asfaltat ce leagă cele 2 localități, pe un drum pietruit, accesibil pe orice vreme.

Balta Bolțașu este compusă din 2 bazine.… Citește continuarea

Balta “La Maioru” – Belciugatele

Balta “La Maioru” se află la nici 50km de București în com. Belciugatele, jud. Călărași. Accesul până la baltă se face pe asfalt, iar în jurul bălții, spre locurile de pescuit, drumul este piertruit.

Începând cu 2017 balta La Maioru are o nouă administrație iar din ce am observat la partida de pescuit, au făcut deja investiții atât în popularea băltii cât și la partea de amenajare a standurilor, a drumului de acces și iluminare + camere video.… Citește continuarea

Balta Broșteni – Dâmbovița

Balta Broșteni se află în comuna Vișina la 70 km. de București, 15km de Găești și 30km de Titu. Drumul până la baltă este asflatat integral iar în jurul bălții este pietruit și accesibil pe orice vreme.

Balta Broșteni are o suprafață de aprox.… Citește continuarea

Magic Lake – Pescuit în Ardeal

Magic Lake se află la doar 27 km. de Brașov și cca. 10 km. de Sf. Gheorghe. Accesul la baltă se face pe asflat până în loc. Coșeni, iar apoi pe drum pietruit cca. 1km.

Balta are o suprafață de aprox.… Citește continuarea

Balta Nicula – Valea Mițichii

Balta Nicula se află în localitatea Ștefănești, Județul Călărași, la o distanță de cca. 50km. de București. Accesul la baltă se face pe prima stradă (uliță) după intrarea în Ștefănești, pe un drum pietruit, apoi prin câmp cca. 1km. Drumul prin câmp este surpinzător de bun și accesibil chiar și după o ploaie de o zi sau două.… Citește continuarea

Page 1 of 7

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén