De ce scriu aici…

Daca citesti articolele despre locurile unde am pescuit vei observa ca nu critic sau nu acord calificative pentru nici o locatie. Totodata nu emit pareri sau recomandari asupra nadelor ori momelilor folosite.

Motivul principal pentru care nu fac aceste lucruri este ca sunt inca un pescar amator, la nivel de hobby. Sigur ca am opinii si pareri despre lacuri, scule sau nada, insa nu am suficienta experienta pentru a le comenta.

Am decis ca anul 2016 sa fie anul testelor, documentarii si invatarii. Voi incerca sa ajung la cat mai multe balti, in functie de cum imi permite timpul si sa folosesc nada si momeala atat produsa de mine cat si de la diversi producatori. Deoarece 90% din partidele de pescuit sunt de doar 12h si fiind prima oara pe o balta, nu se pot trage concluzii cu privire la densitatea de peste, locuri sau populari. Sigur, se pot trage concluzii cu privire la personal si administratie, iar pana acum nu am ce reprosa oamenilor de pe baltile pe unde am fost. Desi citesc mereu pe unele forumuri sau grupuri de discutii despre nemultumirea unora cu privire la modul de controale sau comportament, ale pazinicilor sau administratorilor de balta, personal nu am avut vreo problema pe nici o balta. Consider ca atata timp cat respecti regulamentul  de pescuit pe o locatie, nu vor exista probleme de comunicare sau comportament cu personalul.

Articolele despre partidele de pescuit le scriu in principal pentru mine, ca o agenda personala publica, sa stiu pe viitor unde am fost si ce-am facut. Incepand cu anul urmator, voi dedica mai mult timp unei balti si, dupa ce voi pescui pe mai multe locuri la acea balta si o voi cunoaste mai bine, voi oferi si  un feedback mai detaliat cu privire la pescuit sau voi introduce recenziile si calificative pentru balti.

Stiu ca exista multe site-uri cu profil de pescuit si sfaturi foarte utile, le si citesc si pun in aplicare multe lucruri pentru a le testa. Acest blog insa este agenda mea personala, pe care o impartasesc si cu voi.

Pentru cei mai experimentati in acest domeniu (administratori de balti sau producatori de nada ori chiar vanzatori de articole de pescuit) imi ofer serviciile din domeniul online, unde am o experienta mult mai mare decat la pescuit :). Aceste servicii pot fi de la crearea unei prezente online (site) ori magazin online, administrare site sau pagini de facebook, pana la consultanta in domeniul online.

Pentru detalii exista demo pe pagina de servicii si contact

 

sursa foto Flickr.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

One thought to “De ce scriu aici…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.