bazinul piscicol creata3

Bazinul Piscicol Creata 3

Actualizare 2020 pentru Bazinul piscicol Creața 3

Informații despre Creața 3 pot fi accesate pe website creata3.ro

Nou în regulament: pe Bazinul Piscicol Creata 3 se pescuieste exclusiv C&R (prinde si elivereaza)

 


Bazinul piscicol Creata 3 se afla chiar la iesirea din com. Petrachioaia, spre satul Vanatori, jud. Ilfov. Accesul se face direct de pe drumul asfaltat, fara probleme indiferent de vreme.

Creata 3 este populata in principal cu speciile Crap, Caras si Cteno insa in balta se mai gasesc si exemplare din speciile Crap Buffalo, Crap Koi, Caras Koi sau Biban mare.

Standurile de pescuit sunt numerotate si amenajate, distanta dintre ele fiind una foarte generoasa. Aproape jumatate din locurile de pescuit beneficiaza de umbra copacilor pe durata intregii zile.

Taxele si regulamentul pe Creata 3 sunt de 50Lei / 12h pentru partidele C&R, 80Lei / 12h pentru partida cu optiunea de retinere. Limita de retinere fiind de  5kg 4kg Crap/partida.

Mai multe detalii puteti afla pe pagina de facebook Creata3 , pe site-ul creata3.ro sau direct la administratia baltii, tel: 0745.029.354

La partida de pe Creata 3 am pescuit cu 2 feedere, pe una avand un cosulet de 45gr. iar pe cealalta un method de 45gr. La cosulet a folosit nada Benzar Feeder de capsuni, in care am adaugat 2-3 maini de spartura de porumb si pe alocuri viermi sau porumb fiert, iar la method am folosit un amestec de mamaliga cu ttx si spartura de porumb (spre sfarsit am adaugat si o mana de micropelete de krill).

La carlig am testat diferite momeli ca viermi, porumb fiert, micro popup, pelete de carlig sau porumb pe fir de par, momeala castigatoare la caras fiind viermele. La Crap am avut 2 trasaturi mai hotarate la porumb flotant de silicon pe spin, nereusind sa intep. Am vazut insa exemplare frumoase prinse de colegii pescari prezenti pe balta.

Localizare balta Creata 3

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

2 thoughts to “Bazinul Piscicol Creata 3”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.