Balta Vitan 3

Balta Vitan 3 – Pescuit in Bucuresti

Actualizare 2017 pentru Balta Vitan3

Pe scurt:

 • Prețurile rămân neschimbate;
 • Balta este administrată de către un club de pescuit sportiv (Club sportiv Gilort)
 • Pescuitul se va efectua exclusiv pe stilul staționar;
 • Din vară va exista și un loc de joacă pentru copii, cu piscină;
 • Se poate pescui pe 4 bazine;

Detalii complete pe pagina Facebook

Balta Vitan 3 este o balta aflata chiar in Bucuresti, la mica distanta de Targul AutoVit. Tehnic balta se afla in Popesti-Leordeni insa se poate ajunge acolo chiar si cu autobuzul. Balta Vitan 3 este o balta mica, are o suprafata de aproximativ 5000 mp. (ceva mai mare decat un teren de fotbal) insa gazduieste o sumedenie de pesti. Balta are o adancime de 3m inca din mal si un substrat tare. Pe marginea baltii exista atat stuf cat si copaci, pe acele zone fiind prezenta si agatatura. Speciile de peste prezente in balta sunt crap, cteno, caras si somn african (de obicei se populeaza vara cu exemplare de peste 3kg).

Taxele si regulamentul baltii Vitan 3 sunt accesibile pentru orice tip de pescuit, 30 Lei pentru pescarii C&R, 70 Lei pentru retinerea a 5kg de crap/cteno intre 1 si 5Kg/exemplar. Exemplarele de crap/cteno peste 5kg. se elibereaza.

Mai multe detalii despre taxe, conditii si regulament poti vedea pe site-ul baltii sau pe pagina de facebook

La partida de pescuit pe Balta Vitan 3 am folosit o lanseta cu method feeder si o lanseta feeder la cosulet de nadire. Ca nada am folosit un method mix – capsune-peste- de la Dovit, la cosulet am folosit o nada de miere si canepa (nu mai stiu producatorul)+ seminte mici si porumb fiert natural de la Senzor. Nada pentru method feeder si cea pentru cosulet au fost preparate separat, insa, in ambele am introdus aditiv lichid amorsa de capsune de la senzor. La inceputul partidei am nadit cu spombul cca. 800g. din seminte+porumb+aditiv la cca. 2 m de malul opus unde se afla un copac si stuf. La carlig am incercat mai multe momeli precum method pelet Benzar, porumb fiert, viermi, rame, porumb flotant insa momeala castigatoare a fost 1 buc. porumb flotant pe fir de par cu aroma de Capsuni si Afine de la Senzor Planet. Caraselul a mancat din greu orice momeala vie.

 

Localizare Balta Vitan 3:

Accesul se poate face in orice conditii de vreme, deoarece drumul pana la parcarea baltii este asfaltat.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

7 thoughts to “Balta Vitan 3 – Pescuit in Bucuresti”

  1. Pe toata durata partidei am avut activitate la caras (cat palma sau mai mari) iar spre final am reusit sa prind si un cteno de 4,2Kg. Din cate imi aduc aminte langa mine, persoana care statea la malul din dreapta a reusit sa prinda 2 crapi si sa scape 3 (intepa prea tare, nu slabea frana si fie i se rupea forfacul fie indrepta carligul).

   Diferenta intre perioada cand am fost eu (Aprilie) si acum, este popularea cu somn intre 2 si 5kg. Din discutiile avute cu proprietarul, mi-a spus ca de obicei in perioada iunie-septembrie populeaza si cu aceasta specie.

 1. Multumesc pentru raspunsul prompt.
  In principiu as vrea sa caut crapul si tenul dar inevitabil o sa intre si orice altceva, cred. Pe caldura asta din cate am inteles somnul trage. Dar chiar si asa orice drill cu un peste mai frumos o sa fie binevenit.

  1. Felicitari, probabil daca pe montura in loc de popup era ceva crenwurst sau carnati aveati mai multe drilluri. (nu am prins personal, insa am vazut persoane prinzand asa somni la tot felul de mezeluri, mai ales crenwurst) 🙂

 2. Nu ai voie sa arunci o mână de nada la lansete dar vin băieții si ii pune cu grătarul pe montura ta . Peste nu stim daca mai este . Fata de anu trecut ( 2018 ) balta e de rahat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.