Pescuit la balta Solacolu

Balta Solacolu – Calarasi

Balta Solacolu este situata in judetul Calarasi, la aproximativ 45km din Bucuresti. Balta este foarte curata si ingrijita, atat in apa cat si pe mal. Suprafata ei este de 8ha cu o adancime medie de 2,5m. Densitatea de peste este una destul de mare si poti avea capturi indiferent ca pescuiesti cu lanseta, feederul sau undita. Pentru a pescui pe aceasta balta este indicat sa se faca o rezervare prealabila. Pentru poze si contact poti vizita si pagina de facebook.

Taxele pentru 2016 pe Balta Solacolu sunt de 50lei/12h in regim C&R, si 100lei/12h cu posibilitatea de a retine 5kg crap. Balta are si casute pentru cazare la preturi accesibile. Mai multe detalii despre preturi si cazare gasesti pe baltasolacolu.ro , site actualizat.

Conditii de pescuit: Se poate pescui cu un numar de 4 lansete (chiar si in echipa de 2 pescari), fara bomba sau arici si se recomanda utilizarea juvelnicelor din material textil sau a sacilor de pastrare (daca vrei sa retii peste) si saltea de primire. In cazul in care nu detii saltea de primire sau antiseptic, poti inchiria de la receptie contra unei taxe de 5lei/12h. (regulamentul complet il poti citi pe site-ul lor)

 

Localizare Balta Solacolu:

Drumul de 8km de la iesire de pe autostrada si pana pe balta este extrem de prost. Nu este asfaltat, sunt gropi si pietre ascutite pe alocuri. Personal, deoarece tin la masina, am circulat cu o medie de 15km/h pe acea portiune.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

One thought to “Balta Solacolu – Calarasi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.