Balta Șindrilița 1-1A

Pentru că în weekedul ce tocmai a trecut, pe Creața 3 s-a desfășurat un concurs, am zis să mai vizitez o baltă nouă în apropiere de București.

Balta Șindrilița 1 se află în jud. Ilvof, între localitățile Afumați și Șindrilița . Accesul se face direct din E85, pe partea dreaptă în sensul spre Urziceni. (înainte de GerMag). De la DN până pe baltă drumul este pietruit și accesibil pe orice vreme. Lățimea balții este in medie cca. 80m. iar adâncimea medie 1,7m. Substratul nu are mâl gros și nici foarte multe agățături.

Pescuitul se efectuează pe un singur mal, de pe standuri numerotate și cu o lățime generoasă, dotate cu mese și băncuțe. Populația piscicolă este reprezentata în principal de crap/cteno și caras.

Taxele și Regulamentul pe Balta Șindrilița sunt de 80 Lei pentru 12h – se pescuiește doar ziua, de la 06:00 la 18:00 – cu posibilitatea de a reține 5kg de crap între 2 si 5kg/buc. Plantatul cu navomodelul nu este suprataxat. Detalii asupra regulamentului puteți afla de pe pagina de facebook a bălții.

Am pescuit pe Balta Șindrilița cu 2 lansete, un feeder și un picker. Pe feeder am folosit un coșuleț de tip method iar la picker un coșuleț open-end. La method am pescuit în malul opus, la distanțe aprox. între 5 si 15m de mal, iar cu pickerul am pescuit aproape, la distanțe de aprox. 15-20m de mal.

Nada folosită a fost groundbait si micropelete de la Fabrica de Nadă iar ca momeală de cârlig, porumb flotant cu diverse arome (tot Fabrica de Nadă)  și momeala vie. La aceasta partidă momeala de succes a fost cea vie (râma în principal) deși trăsături a provocat și porumbul flotant cu aromă de chilli & pepper de culoare albă.

Localizare Balta Șindrilita 1-1A:

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

2 thoughts to “Balta Șindrilița 1-1A”

  1. Super frumoasa balta.persinalul foarte amabil.si are balta peste.oricand cu mare placere.felicitari conduceri.

  2. Recomand pentru amabilitatea administrației, am fost 12 persoane cu 2 feeder și 8 undite mai mult la grătar(fără muzica), am plătit 2 locuri și ne am simțit minunat nu a venit nimeni cu texte gen santeti mulți mai trebuie sa plătiți ceva în plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.