Balta Pescarului - Petrachioaia

Balta Pescarului

Balta Pescarului este situata in judetul Ilfov, comuna Petrachioaia, satul Maineasca. Balta este compusa din 2 parti “Balta 1” si “Balta 2”.
Tarife 2016 pentru ambele balti: 80 Lei / 12h – ziua | 100 Lei /12h – noaptea | 150 Lei /24h

Taxa pentru plantatul cu navomodelul este de 50 Lei iar plantatul este permis doar pe bazinul 1 (cel de la intrare)

Conditii de pescuit: Se poate  pescui cu 5 lansete + 1 undita; Sotia poate folosi undita sau lanseta gratuit. Pentru taxa de zi (80Lei) este permisa retinerea unei cantitati de 5-6kg din specia crap sau cteno, la taxa de noapte (100Lei) se pot retine 6-7 kg iar la taxa de 24h (150Lei) se pot retine maxim 10kg de peste din speciile de mai sus. Retinerea carasului nu este limitata. Greutatea pestelui retinut nu trebuie sa fie mai mica de 2kg sau mai mare de 4kg.

Balta pescarului 2 dispune de 10 pontoane cu casute de lemn acoperite. In fata casutelor este betonat. Accesul se face in conditii bune pe orice anotimp.

Momeala cel mai des folosita pe aceasta balta este porumbul uscat pe fir de par. Ca si nada, la partidele in care am prins peste, am folosit Amix de anason si/sau capsuni de la Senzor in amestec cu TTX, mix de seminte cu capsuni sau anason, iar la carlig porumb dipuit in anason,capsuni sau uscat.

Harta locurilor de pe care am avut partide de succes: La intrare pe capatul baltii si in golfulet.

locuri-balta-pescarului

Contacte administratie: 0722 516 047 sau pe pe Facebook

 

Localizare “Balta Pescarului”:

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

3 thoughts to “Balta Pescarului”

  1. Mi se pare ok ca pret si conditii,daca prinzi si 3-4 kg de peste este bine ,asta depinzand si de pescar .O sa o incerc in primavara

  2. am pescuit 24 ore 150 lei balta frumoasa ingrijita am prins un crap ,pertotal multumit,patronii cu bun simt,recomand

  3. Ne bucuram nespus ca ne-ati trecut pragul si ca v-ati simtit bine. Un lucru doresc sa mentionez si anume faptul ca numarul de telefon l-am schimbat intre timp.. 0722516047 – Cornel. In rest, numai de bine, iar pentru toti pescarii fire intinse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.