Balta Pescarului - Petrachioaia

Balta Pescarului

Balta Pescarului este situata in judetul Ilfov, comuna Petrachioaia, satul Maineasca. Balta este compusa din 2 parti “Balta 1” si “Balta 2”.
Tarife 2016 pentru ambele balti: 80 Lei / 12h – ziua | 100 Lei /12h – noaptea | 150 Lei /24h

Taxa pentru plantatul cu navomodelul este de 50 Lei iar plantatul este permis doar pe bazinul 1 (cel de la intrare)

Conditii de pescuit: Se poate  pescui cu 5 lansete + 1 undita; Sotia poate folosi undita sau lanseta gratuit. Pentru taxa de zi (80Lei) este permisa retinerea unei cantitati de 5-6kg din specia crap sau cteno, la taxa de noapte (100Lei) se pot retine 6-7 kg iar la taxa de 24h (150Lei) se pot retine maxim 10kg de peste din speciile de mai sus. Retinerea carasului nu este limitata. Greutatea pestelui retinut nu trebuie sa fie mai mica de 2kg sau mai mare de 4kg.

Balta pescarului 2 dispune de 10 pontoane cu casute de lemn acoperite. In fata casutelor este betonat. Accesul se face in conditii bune pe orice anotimp.

Momeala cel mai des folosita pe aceasta balta este porumbul uscat pe fir de par. Ca si nada, la partidele in care am prins peste, am folosit Amix de anason si/sau capsuni de la Senzor in amestec cu TTX, mix de seminte cu capsuni sau anason, iar la carlig porumb dipuit in anason,capsuni sau uscat.

Harta locurilor de pe care am avut partide de succes: La intrare pe capatul baltii si in golfulet.

locuri-balta-pescarului

Contacte administratie: 0722 516 047 | website sau pe pe Facebook

 

Localizare “Balta Pescarului”:

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

4 thoughts to “Balta Pescarului”

  1. Mi se pare ok ca pret si conditii,daca prinzi si 3-4 kg de peste este bine ,asta depinzand si de pescar .O sa o incerc in primavara

  2. am pescuit 24 ore 150 lei balta frumoasa ingrijita am prins un crap ,pertotal multumit,patronii cu bun simt,recomand

  3. Ne bucuram nespus ca ne-ati trecut pragul si ca v-ati simtit bine. Un lucru doresc sa mentionez si anume faptul ca numarul de telefon l-am schimbat intre timp.. 0722516047 – Cornel. In rest, numai de bine, iar pentru toti pescarii fire intinse!

  4. Buna ziua,
    Am fost pe aceasta balta de Rusalii, anul acesta (2020), in speranta unei partide de pescuit placuta combinata cu putina relaxare. Erau extrem de multi pescari, cred ca fiecare loc de pescuit era ocupat, insa, din pacate, absolut toti am plecat profund dezamagiti, unii injurand, altii satui de somn. Nu conta ca aveai scule de 5000 de euro, sau de 100 de euro, rezultatul a fost acelasi pentru toata lumea, nici macar o ciupitura in cele 12 ore cat a tinut partida. Toata lumea injura pe cei care au masluit balta (respectiv patronii) stiind ca va fi plina de pescari. Pentru cei care nu stiu ce inseamna masluirea baltii va explic: baltile sunt pozitionate una in continuarea celeilalte fiind conectate intre ele; cu aproximativ 12 ore inainte de o perioada de week-end sau sarbatoare legala cand se asteapta aglomeratie, se da drumul apei pentru a circula dintr-o balta in alta. Pestele cand simte acel curent de apa, se pozitioneaza pe fundul baltii ca si cand ar venii iarna si ar intra in hibernare (este vorba de instinctul de supravietuire) iar in felul acesta, noi, pescarii, stam ca prostii pe mal in speranta unei “ciupituri”cel putin, daca nu a capturii record. Insa captura record este doar pentru detinatorii baltilor care isi umplu buzunarele fara nici o pierdere. Credeti-ma, au venit persoane cu tot felul de scule de pescuit si toate nadele si momelile posibile, nu au avut o ciupitura, nu mi se pare normal asa bataie de joc, pe timpul si banii nostrii, sa le fie rusine. O zi buna va doresc tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.