Balta moara vlasiei 1 - la pod

Balta Moara Vlasiei 1 – La Pod

Balta Moara Vlasiei 1, cunoscuta si ca Moara Vlasiei „La Pod”, este situata in judetul Ilfov, chiar la intrare in Moara Vlasiei. Incepand cu anul 2016 balta are o administratie noua in persoana D-lui Tudor Ghiuzelea. Moara Vlasiei 1 se afla intr-o perioada in care se fac investitii atat prin populari cu specii de peste cat si la partea de amenajare. In balta se regasesc atat specii de pesti pasnici (Crap, Cteno, Caras, Novac) cat si rapitori (Salau, Stiuca, Biban).

Balta are adancimi intre 2 si 4m, fiind adanca inca de la mal, ai sanse sa prinzi un ciortan chiar si la varga de 5m. La partida pe care am facut-o pe aceasta balta am folosit ca nada Groundbait Feeder de Scopex+vanilie – CarpDiscount, aditiv de Anason de la Benzar, doua maini de pelete din faina de peste -2mm si o mana de pelete din cereale natural, ca nada de baza, toate de la CarpDiscount. La carlig am folosit atat porumb dipuit in scopex sau anason cat si momeala vie, momeala castigatoare la aceasta partida fiind viermele.

Taxele si regulamentul baltii Moara Vlasiei 1 sunt de 50Lei 12h pentru optiunea C&R, 70Lei pentru 12h (ziua sau noaptea) cu posibilitatea de a retine 4kg de Crap/Cteno sau 1 exemplar de Crap intre 4 si 5kg sau 7 kg de caras sau 1 Novac. Stiu, sunt multe „sau-uri” insa nu e chiar asa strict. La sosirea pe balta vei constata ca administratorul este foarte deschis in privinta limitelor de retinere, atata timp cat exista bun simt si nu se ascunde pestele.

Poti contacta administratia baltii prin pagina de Facebook sau pe D-l Tudor Giuzelea la tel: 0724.393.543

Accesul pe balta Moara Vlasiei 1 se poate efectua prin 3 locuri, in functie de zona in care vrei sa pescuiesti. Prima cale de acces, spre o zona care este inca in curs de amenajare, este imediat dupa calea ferata de la iesire din Caciulati, spre stanga, drumul batatorit merge spre malul lacului. Accesul principal spre zona administrativa si locurile de pescuit mai vechi se face pe sub podul de la Autostrada A3, la iesire din Caciulati, dupa calea ferata nu se urca pe pod ci se tine drumul din dreapta lui care duce direct la balta (spre stanga). A 3-a cale de acces este peste podul peste A3, se intra in Moara Vlasiei si la aprox. 500m se intra pe str. Vlasia (stalp cu indicator Vlasia) pe drum pietruit.

harta-moara-vlasiei-1

 

Localizare Moara Vlasiei 1:

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

One thought to “Balta Moara Vlasiei 1 – La Pod”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.