Balta Magura Buturugeni

Balta Magura Buturugeni

Balta Magura Buturugeni este formata dintr-o fosta balastiera si se afla la cca. 35km. de Bucuresti, in judetul Giurgiu. Aspectul baltii Magura Buturugeni este unul semi-salbatic, cu insulite si zone cu stuf, portiuni cu agatatura sau diferite praguri si diferente considerabile de adancimi sau substrat.

Cu o densitate mica de peste, balta este populata atat cu pesti pasnici cat si cu rapitori. Pentru pescuitul la rapitori sau plantatul in pescuitul la crap, se pot inchiria barci.

Taxele pesntru 2016 pe Magura Buturugeni sunt de 40 Lei/12h si 80 Lei/24h . Din pacate de pagina de Facebook nu se ocupa nimeni iar site-ul care pare a fi al lor nu contine decat informatii de localizare.

Am pescuit pe aceasta balta la Feeder, fara sa sondez apa sau sa nadesc in prealabil. Am folosit nada Benzar Special Concurs in care am aruncat 2 maini de porumb fiert cu aroma de capsuni si jumatate de conserva de porumb Bonduelle. Pe o lanseta am avut method feeder iar pe cealalta cosulet de 50gr. Pe durata a 10h am incercat diferite momeli ca: viermi, rame, method pellet (usturoi,scoica,capsuni,miere), porumb fiert sau aromat(scopex,anason,vanilie), popup-uri si porumb flotant (capsuni, ananas, 1016) impreuna cu diverse monturi, cu sau fara fir de par ori spin si ace de la 6 pana la 16 insa, din pacate, pe Magura Buturugeni nu am gasit momeala castigatoare.

Localizare Magura Buturugeni:

accesul pe balta este semnalizat din drumul principal si drumul pietruit se prezinta in conditii acceptabile.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.