Balta Lehliu Sat2

Balta Lehliu Sat 2

Balta Lehliu Sat 2 este o balta de aproximativ 20 de ha., situata in localitatea cu acelasi nume din judetul Calarasi. Aspectul baltii este foarte ingrijit si frumos, cu iarba tunsa si locurile de pescuit bine delimitate. Pe balta exista casute pentru cazare, pontoane si foisoare amenajate. Latimea baltii in zona casutelor este de cca. 100-120m, singura portiune mai lata fiind in capatul dinspre Paicu.

Balta Lehliu Sat2 este populata numai cu peste pasnic (Crap, Cteno si Caras). Substratul, cel putin in zona casutelor, mi s-a parut destul de malos, iar spre mal se pot agata resturi de crengi si alte agataturi de la copacii din zona. Lehliu Sat2 este o locatie frumoasa pentru un weekend cu familia.

Taxele si Regulamentul pentru pescuitul pe Lehliu Sat2 sunt de 50 Lei/12h si 100 Lei / 24h. In costul taxei de 12h se pot retine 5kg Crap/Cteno si caras in limita bunului simt. Casutele se pot inchiria la pretul de 80 Lei/12h. (160 Lei/24h).

Pentru rezervarea casutelor sau detalii despre balta, puteti contacta administratia la telefon 0761 169 100 sau 0722 772 536. Puteti urmari si pagina de Facebook pentru noutati.

Am pescuit pe Balta Lehliu Sat2 cu 2 lansete feeder,  pe una avand montura cu momitor iar pe cealalta cosulet de 40g. Nada folosita a fost 1kg Groundbait Universal de la MG Carp (granulatie mare) in amestec cu 500gr Groundbait de Capsuna de la magazinul de nada La Marian. La carlig am folosit diverse momeli solide sau solubile, momelile castigatoare fiind viermele viu, pufuletele cu aroma de miere si porumbul dulce din conserva.

Localizare Balta Lehliu Sat2


Accesul se face direct din drumul national, in conditii bune pe orice vreme (drum pietruit)

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

One thought to “Balta Lehliu Sat 2”

  1. 10.03.2019 Balta LEHLIU sat (Rosu) nu merita sa mergi dacă vrei să prinzi si putin peste. Se spune in reclama: reținere caraș in limita bunului simt, ca sa prinzi si serii în limita bunului simt trebuie să aibă balta peste in limita bunului simt. Aveți grijă la masini, mie mi-a zgiriat mașina unul din cinci de pază sărind pe mașina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.