Balta Cristian - Brasov

Balta Cristian

Balta Cristian este localizata in judetul Brasov, la intrare in localitatea Cristian (8km de Brasov si 1km de Cristian). Balta este una foarte mica si cocheta, populata din abundenta cu speciile crap, caras si amur.

Taxe si regulament: 40 lei / 12h, program in weekend 06:00 – 19:00 | Luni – Vineri: 07:00 – 19:00 . Pescuitul se face exclusiv in sistem C&R (prinde si elibereaza) . Persoanele care nu detin spray antiseptic si/sau saltea de primire, le vor primi gratuit  de la administratie.

Balta Cristian are forma de L cu o latime de cca.25m si lungime de aprox 70m (e mica). Este ideala pentru testarea nadelor sau a diferitelor scule insa nu se pot face aruncari lungi.

Momeala prinzatoare este porumbul dulce de conserva (Bonduelle). Fir intins

Date de contact: 0721.150.467 sau 0749.755.441 sau Facebook: Balta Cristian

Ultima actualizare 2022

Localizare Balta Cristian:

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

9 thoughts to “Balta Cristian”

 1. Balta e mica dar cu peste mare in ea cat despre regulament total gresit …
  25 taxa
  Captura caras platica 2,5 kg (retinere)
  Captura crap,amur 2.5 eliberare directa

  1. Dupa cum se vede sub titlu, am scris despre balta Cristian in septembrie 2015. De atunci nu am mai fost pe acolo si e normal sa fie ceva schimbari in regulament. Daca cineva ofera informatii actualizate, le public si in articol.

    1. Care peste , daca in 3 pescari nu am prins 1kg de peste , ce sa plătesc suplimentar . Va faceti de ras cu astfel de comentarii

   1. Este o blta deosebita, au populat-o recent cu ciortan, dar l-am vazut si pe al mare de 15kg tras la mal cu ochii mei. Am prins ciotani si caras fara probleme. Daca nu trage intr-o zi, e poate pentru ca au dat pescarii inainte cu sacu de nada in apa la plecare. Cime zice ca nu e peste acolo doar nu stie ce vorbeste. E o balta de nota 10, ideala pentru pluta sau feeder de ex. Acum. Au facut doar catch and release, si foarte bine ca au facut asa.

 2. Am fost acm o saptamana acolo si pot spune ca din 50+ pescari nu a prins nimeni dar nimeni absolut nimic, eu unul ce l putin am dat dpa peste de talie mica fiindca toti dadeau dpa crap, din pacate nici eu nu i am vazut culoarea albiturei, macar 1 caras, tot ceea ce am reusit sa iau au fost cativa bibanasi cat degetul. Toate cele bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.