Balta Conțești

Balta Conțești se află în județul Dâmbovița, la cca. 45km (din Bucureștii Noi ) spre Târgoviște.

Balta are o lungime de aproximativ 200m și lațimi intre 130 si 160m. Substratul, în zona pe care am pescuit, este unul tare, cu o adâncime între 1,5-2,5m. Malul este destul de jos, cu acces ușor la apă. Lacul nu are amenajate standuri numerotate, însă locurile de pescuit sunt accesibile și curate. Pescuitul pe balta Conțești se face de pe ambele maluri.

Taxele și Regulamentul pe balta Conțești sunt de 75 Lei / 12h cu posibilitatea de reținere a 5kg Crap/Cteno, pescuit cu max. 4 Lansete și monturi cu un singur cârlig. Detalii despre tarife si regulament puteți obține de la administratia bălții.

La această partidă de pescuit am folosit o lansetă feeder, cu un method de 35gr și o lansetă match. Momeala cu succes la match au fost cate 3 viermi pe carlig de 18 iar la feeder, wafer roz (indiferent de aromă) pe baitsting, cu un cărlig de 14.

Localizare Balta Conțești:

Nota:  Google maps va afișa un traseu greșit la introducerea locației „Balta Contesti”, însă recomand introducerea locatiei „Calugareni, Dambovita” iar la capatul traseului urmați drumul comunal pietruit până la pădure unde veti vira la stânga. Balta se vede în modul satelit al hărții

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.