Balta Broșteni – Dâmbovița

Balta Broșteni se află în comuna Vișina la 70 km. de București, 15km de Găești și 30km de Titu. Drumul până la baltă este asflatat integral iar în jurul bălții este pietruit și accesibil pe orice vreme.

Balta Broșteni are o suprafață de aprox. 5ha cu adâncimea medie de cca. 2,5m și substrat tare (pietruit). Locurile de pescuit sunt amenajate iar în dreptul fiecărui loc sunt amplasate umbrare.  Spre deosebire de descrierea de pe site-ul lor, nu au terasa cu bar și nici internet.

Taxele și regulamentul pentru Balta Broșteni sunt de 25 Lei / 12h și 50 Lei / 24h . Conform spuselor persoanei căreia i-am plătit această taxă, se poate reține tot peștele capturat, în limita bunului simț, cu obligația de a elibera orice exemplar de peste 4kg.

La această partidă am utilizat integral nadă de la Haldorado: Groundbait cu aroma de căpșuni, pelete din germeni de porumb și FermentX dulce condimentat. La cârlig am utilizat diverse micropopup-uri (8mm) cu arome de fructe, porumb flotant pe spin, porumb la conservă și viermi de silicon dipuiți în aromă de fructe. Momeala cu cea mai mare rată de succes a fost un vierme de silicon.

Localizare Balta Broșteni

Notă: Din păcate lângă baltă se află o balastieră la care se ajunge pe un drum pietruit ce ocolește balta. Traficul spre acea balastieră între 08:00 si 16:00  a fost de aprox. 1 camion la fiecare 15min. Acest trafic a dus la perturbarea liniștii și la ridicarea unui nor de praf aproape constant pe care vântul îl aducea spre baltă.

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.