Balta Bolțașu

Balta Bolțașu este situată la cca. 20km. de București, între localitățile Stefănești si Afumați (Ilfov). Accesul la baltă se face direct din drumul asfaltat ce leagă cele 2 localități, pe un drum pietruit, accesibil pe orice vreme.

Balta Bolțașu este compusă din 2 bazine. Bazinul 1, ce se afla în partea dreaptă de la poarta de acces și Bazinul 2, aflat în partea stângă.

Am pescuit pe bazinul 2 de la Bolțașu, la cca. 200m de la intrarea spre lac. Am folosit o lansetă feeder cu montură method feeder de 30gr. și o lansetă picker, cu montura clasica, coșulet de 20gr. Ca nadă am folosit micropelete Hot-Krill de la Senzor (pentru method feeder) și un amestec de groundbait BenzarMix special feeder+ttx și râme tocate (pentru coșulet).  Ca momeală am folosit la motura method diverse mini popup-uri colorate, cele mai de succes fiind mini popup alb, cu aroma de ciocolată și cel roz, cu aromă de krill, ambele de la Utopia Baits. La picker am folosit momeli vii si porumb fiert (bonduelle). Momeala prinzatoare fiind râma.

Taxele și regulamentul pe Bolțașu 2 sunt de 80lei / 12h. Detalii despre regulament și contact pe site-ul lor sau pagina de facebook.

Localizare Bolțașu 1 și 2

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

One thought to “Balta Bolțașu”

  1. Salut, eu cred ca daca ai prins ceva ai avut o zi super norocoasa. Eu am mers anul trecut acolo si nimic, poate ceva carasi. Dar nu am mers odata ci de mult mai multe ori fiindca stau in afumati. E jale balta aia, ambele de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.