balta bitina

Balta Biţina

Balta Biţina, situată în judeţul Ialomiţa, la 40km. de Bucureşti şi 15km de Urziceni. Biţina este o baltă populată în principal cu peşte de consum (1-5kg/exemplar). Accesul spre Balta Biţina se face pe drum asfaltat până la intrare, apoi pe drum de pamânt până la locurile de pescuit. Drumul în jurul bălţii poate fi dificil după ploaie.

Da, după cum am spus şi în titlu, Balta Biţina garantează că plecaţi acasă cu o cantitate de 10kg de peşte. La plecare, dacă nu aţi prins peşte sau nu aveţi cantitatea conform regulamentului, administraţia va completa diferenţa.

Dacă mergeţi la pescuit pentru a duce peşte acasă, atunci această baltă este alegerea potrivită insă nici persoanele care merg la pescuit pentru satisfacţia drillurilor nu vor fi dezamăgite, balta fiind bine populată.

Tariful pe Balta Biţina este de 100 Lei pentru 12h  – detalii si contact pe pagina lor de facebook

Pescuind la feeder, singur, cu un minciog de 3m, a fost destul de dificil să ajung la apă pentru a scoate peştele, coborârea fiind foarte umeda după 2 zile de ploaie.

Am pescuit cu 2 lansete feeder, pe una având momitor de 50gr. iar pe cealaltă un method de 40gr. Strunele au fost scurte la ambele (7-15cm.) iar carligele de 12 si 14. Ca nadă am alternat ttx cu aromă de capşună de la StarFish şi groundbait cu aromă de usturoi de la cukk.

La cârlige am încercat diverse momeli cu diferite arome, insă momeala câştigătoare a fost porumbul înmuiat, 1 sau 2 buc. pe fir de păr.

Finalul unui drill poate fi o aventură, în funcţie de locul ales distanta de la mal pană la luciul apei poate depăşi 4m., media fiind pe la 2m.

 

 

Localizare Balta Biţina

Pescar Amator

Pasionat de pescuitul la feeder, umblu teleleu pe baltile patriei :)

2 thoughts to “Balta Biţina”

  1. poate vreti sa spuneti 5 kg de crap!!!!!!!!!!!!
    si inca o noutate, nemaintalnita pana acum pe toate baltile pe care am fost:se contorizeaza carasul. Deci la 100 de lei taxa ti se da 5 kg de crap si poti prinde 2-2,5 kg de caras. Jalnic!!!!!!!!!!

    1. Du-te in alta parte unde îți ia banii le da sa mănînce. Cheltui o grămadă de bani și vii și fără peste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.